PMU

Largest Conference 2023

TIMISOARA

Zile
Ore
Min
Sec

8 - 9 decembrie 2023

PMU LARGEST CONFERENCE

Vei descoperi în detaliu metodele unice ale fiecărui SPEAKER și vei învăța despre cele mai impresionante și moderne tehnici de micropigmentare, care reprezintă viitorul acestui domeniu. Suntem extrem de entuziasmați să vă prezentăm SPEAKERII DE TOP și profesioniștii care stabilesc tendințele în micropigmentare. Avem încrederea că veți fi unul dintre specialiștii în dermopigmentare de top care vor descoperi aceste noutăți și vor aduce un plus de valoare acestui domeniu, imediat după participarea la acest eveniment.

Vei dobândi cunoștințe despre metode eficiente de promovare personală, dezvoltarea brandului propriu și obținerea unei notorietăți, ceea ce îți va permite să obții venituri mai mari într-un interval de timp mai scurt.

Înveți rapid cum să-ți optimizezi timpul de lucru și să dezvolți abordări mai naturale, pentru a putea impresiona publicul nou, care este în căutarea acestor noutăți în domeniul micropigmentării și dorește rezultate extrem de naturale, satisfăcând astfel cerințele noii generații.

În plus, ai posibilitatea să adresezi direct speakerilor întrebările tale și vei beneficia de soluții eficiente bazate pe experiența lor.

Zile
Ore
Min
Sec
Zile
Ore
Min
Sec

Cine vor fi gazdele acestui eveniment?

Violeta Onea & Larisa Tănase sunt dermopigmentiste de succes, traineri și antreprenori care își doresc să aducă o valoare sporită în acest domeniu și să creeze o comunitate unită pentru toți dermopigmentiștii.

Cu mulți ani în urmă, când am început să lucrăm în domeniul micropigmentării, nu existau conferințe și campionate, dar în prezent acestea sunt foarte frecvente și participarea la ele este extrem de importantă, deoarece ne permite să învățăm rapid. Aceste evenimente au și rolul de a ne aduna pe toți într-un singur loc, pentru a fi mai mulți, mai uniți și mai puternici.

Împreună, ne putem ajuta și susține reciproc în toate aspectele de care avem nevoie.

8 - 9 decembrie 2023
Palazzo Luxury


AI ACEASTĂ ȘANSĂ ACUM SĂ FII PRINTRE CEI MAI BUNI ȘI SĂ IEI PARTE LA ACEST EVENIMENT EXCEPTIONAL!

Înregistrați-vă acum pentru a vă alătura experților și profesioniștilor din domeniul micropigmentării (PMU) care doresc să investească în propria lor creștere și să acumuleze cunoștințe noi oferite de renumiți SPEAKERI internaționali.

Speakeri

Anna Mrowiec

Subiect: powder brows

Nina Zaslavskaya

Subiect: Hairstrokes

Dr. Vitaly Mikryukov

Subiect: Laser sau îndepărtare chimică? Tactica alegerii metodei de îndepărtare

Pachet CONFERINTA LIVE Standard

650€

Pachet CONFERINTA ONLINE

350€

Lansam competitia online PMU LARGES CHAMPIONSHIP 2023

➡️12 nominalizări CAMPIONAT(online)

➡️2 nivele profesionale: JUNIOR 0-2 ani & MASTER 3+ ani

➡️JURAȚI PROFESIONIȘTI INTERNAȚIONALI și IMPARȚIALI

➡️Premii speciale de la SPONSORI

➡️TROFEE speciale de la JURAȚI, pentru cele mai bune lucrări

➡️DIPLOMĂ de participare