Caută
Close this search box.

TERMENI SI CONDITII

Termeni generali

Fabrollya.ro este denumirea comerciala a Onea Violeta Beauty Concept SRL, cu sediul în Bulevardul Republicii 6, Sc 5, et 6, ap 28, Resita, Caras Severin, J11/258/2022 | CUI 45973683, numita in continuare Onea Violeta Beauty Concept SRL

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.fabrollya.ro, Onea Violeta Beauty Concept SRL, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-uluiwww.fabrollya.ro este proprietatea Onea Violeta Beauty Concept SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.fabrollya.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Onea Violeta Beauty Concept SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Onea Violeta Beauty Concept SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@fabrollya.ro Onea Violeta Beauty Concept SRL va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

  • Daca doresti sa anulezi o tranzactie te rugam sa ne contactezi imediat telefonic sau prin email. Anularea tranzactiei se va face in maxim 24 de ore lucratoare . Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul tau in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.
  • In cazul in care clientul doreste anularea, dar au trecut cele 24 de ore: nu se mai ramburseaza suma.
  • Pentru a putea intra in posesia cursurilor e nevoie sa prezentati numarul de comanda si email-ul de confirmare 
  • Dupa efectuarea platii, clientul va primi confirmarea platii pe email, instant.